• 694 79 49 841
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
Σύνδεση/ Εγγραφή

Ασφάλεια συναλλαγών

Ασφάλεια συναλλαγών

Αστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια ΑνενεργάΑστέρια Ανενεργά
 

Για τη μέγιστη δυνατή ασφάλεια των υπηρεσιών μας, εφαρμόζουμε σύγχρονες μεθόδους που διασφαλίζουν τις συναλλαγές σας, προστατεύουν τα δεδομένα σας και θωρακίζουν το λογαριασμό χρήστη από την πρόσβαση τρίτων.

Προσωπικοί κωδικοί

Η πρόσβαση στην περιοχή χρήστη προστατεύεται με μοναδικό συνδυασμό ονόματος χρήστη και κωδικού πρόσβασης. Αυτό διασφαλίζει την μη εξουσιοδοτημένη πρόσβαση στο λογαριασμό χρήστη στο Skonaki.gr από τρίτα πρόσωπα.

Σε περίπτωση απώλειας του μοναδικού κωδικού πρόσβασης μπορείτε να ζητήσετε την αλλαγή του κωδικού σας. Κατά την διαδικασία της αλλαγής θα λάβετε οδηγίες στο email σας. Αυτό διασφαλίζει ότι μόνο εσείς μπορείτε να ενεργοποιήσετε τη διαδικασία και να αλλάξετε τον κωδικό σας.

Τείχος προστασίας και λογισμικά προστασίας των ιστοχώρων μας

Για την ασφάλεια του site και των συναλλαγών χρησιμοποιείται τείχος προστασίας της εταιρίας Tophost καθώς και ειδικό λογισμικό, AdminTools, της εταιρίας Akeeba Ltd.

Κρυπτογραφημένη σύνδεση

Όλα τα δεδομένα που ανταλλάσονται μεταξύ browser χρήστη και server, κρυπτογραφούνται με σύγχρονους αλγόριθμους κρυπτογράφησης (SSL). Αυτό διασφαλίζει ότι δεν θα υπάρχει υποκλοπή δεδομένων από τρίτους.


Προσθήκη νέου σχολίου

Αποστολή

Είστε εδώ

Copyrights © 2022 | Skonaki.gr | All Rights Reserved.