Εκδήλωση ενδιαφέροντος για οικονομολόγους

Rate this item
(0 votes)

Στα πλαίσια επέκτασης της επιχείρησής μας και λόγω αυξημένου φόρτου εργασίας, ζητούνται οικονομολόγοι, απόφοιτοι Οικονομικών Σχολών, για διδασκαλία σε φοιτητές των τμημάτων της Σχολής Επιστημών της Διοίκησης του Πανεπιστημίου Αιγαίου.

Οι αρμοδιότητες των καθηγητών που θα προσληφθούν θα αφορούν αποκλειστικά τη Διδασκαλία των Μαθημάτων των τμημάτων Διοίκησης Επιχειρήσεων, Ναυτιλίας και Επιχειρηματικών Υπηρεσιών, Μηχανικών Οικονομίας και Διοίκησης και Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού τόσο των προπτυχιακών όσο και μεταπτυχιακών προγραμμάτων σπουδών. 

Οι απολαβές των καθηγητών μας θα είναι ωρομίσθιες ανάλογα τις ώρες διδασκαλίας τους. Στις ωρομίσθιες αμοιβές συμπεριλαμβάνεται ΙΚΑ. 

Παρακαλούμε όπως μας αποστείλετε βιογραφικό σημείωμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.. Θα παρακαλούσαμε το βιογραφικό σας σημείωμα να στοχεύει, αναλυτικά, στο εκπαιδευτικό σας επίπεδο (προπτυχιακές-μεταπτυχιακές σπουδές) και σε ενδεχόμενη εργασία σας στο τομέα της εκπαίδευσης/ διδασκαλίας. 

 

Για την επιλογή των καθηγητών μας θα ληφθούν σοβαρά υπόψη τα παρακάτω:

1. Μεταδοτικότητα (συντελεστής βαρύτητας 60%)

2. Σπουδές (συντελεστής βαρύτητας 30%)

3. Ηλικία (συντελεστής βαρύτητας 10%)

 

Στοιχεία επικοινωνίας:

Κιν. 694 79 49 841

Γιάννης Ευθυμιόπουλος

Read 301 times