Ανακοίνωση ΠΑΣΠ Χίου για τις φοιτητικές εκλογές

Rate this item
(0 votes)

Η ΠΑΣΠ ΧΙΟΥ έπειτα από 2 χρόνια απουσίας από τους φοιτητικούς συλλόγους της Χίου οι φοιτητές μας εμπιστεύτηκαν με την ψήφο τους και μας ανέδειξαν σε τρίτη δύναμη στο νησί με ποσοστό 10%. Το εκλογικό αποτέλεσμα έθεσε την βάση για την ανατολή μιας νέας εποχής στα τρία τμήματα του Πανεπιστημίου Αιγαίου στην Χίο. Οι φοιτητές ανέδειξαν την ανάγκη ύπαρξης μιας προοδευτικής και Δημοκρατικής φωνής στα εκτελεστικά όργανα των Φοιτητικών Συλλόγων.

Η Παράταξη ανασυντάχθηκε με παλιές και νέες δυνάμεις σεβόμενη το παρελθόν και την ιστορία της με κινητήριο δύναμη τις αρχές, τις αξίες και τα ιδεώδη της. Πάγιες θέσεις τις ΠΑΣΠ Χίου ήταν και είναι η διασφάλιση του Δημόσιου και δωρεάν χαρακτήρα της Παιδείας,η προάσπιση του Δικαιώματος όλων των φοιτητών στην σφαιρική και ολόπλευρη μόρφωση, οραματιζόμενη ένα πανεπιστήμιο με ανθρώπινες συνθήκες σίτισης, στέγασης και φοιτητικής μέριμνας ταυτόχρονα παλεύοντας για την ανασυγκρότηση του φοιτητικού κινήματος. Διεκδικούμε Δημοκρατικά και Αγωνιστικά την αύξηση της χρηματοδότησης της παιδείας, την κατοχύρωση και προάσπιση του ακαδημαϊκού ασύλου, την πλήρη διαφάνεια στις εκπαιδευτικές διαδικασίες και την διασφάλιση των επαγγελματικών δικαιωμάτων των αποφοίτων.

Κλείνοντας θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τους φοιτητές που μας στήριξαν και να δεσμευτούμε ότι οι εκπρόσωποι της ΠΑΣΠ Χίου θα είναι παρόντες στην πρώτη γραμμή του αγώνα για την προάσπιση των συμφερόντων του φοιτητή, ο οποίος αποτελεί την πηγή ανανέωσης και την δύναμη συνέχισης της προόδου στο πανεπιστήμιό μας.

ΠΑΣΠ ΧΙΟΥ - ΔΥΝΑΜΗ ΑΛΛΑΓΗΣ

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΑ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΩΝ ΦΟΙΤΗΤΙΚΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΔΑΠ-ΝΔΦΚ

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΟ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗΣ ΣΥΜΜΑΧΙΑΣ

 

 

Read 810 times

Our Team

Owner-Founder
Manager-Business Supervisor
Teacher Staff
Teacher Staff
Giorgos Frantzeskos